Новини

Команда FCLEX проводить активну діяльність у багатьох юридичних практиках, надаючи широкий спектр послуг з організації та супроводження бізнесу.

Підвищення рівня знань за провідним освітнім курсом Європейської програми навчання представників юридичних професій у сфері прав людини HELP

4 ЛЮТ, 2019

Судова практика

В кінці 2018 року Національною асоціацією адвокатів України спільно із Радою Європи було проведено тренінг за провідним освітнім курсом Європейської програми навчання представників юридичних професій у сфері прав людини HELP «Вступ до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод».
З метою вдосконалення та підвищення кваліфікації юрист/радник FCLEX Семенов О.В. прийняв активну участь в вказаному заході. Основними темами дискусій та обговорень стали питання: категорії прав передбачених Конвенцією, підходи Європейського Суду з прав людини до тлумачення прав, застосування його на національному рівні. Особливу увагу було приділено «критеріям прийнятності» скарги до Європейського Суду з прав людини.
У тренінгу взяли участь адвокати, помічники, стажисти, які дистанційно впродовж трьох місяців проходили навчання на електронній платформі HELP, всі учасники, що успішно пройшли навчання за дистанційним курсом, отримали сертифікати Ради Європи.
Здобуті знання та практичні навички із застосовування Конвенції та рішень ЄСПЛ – допоможуть більш кваліфіковано захищати права клієнтів FCLEX у національних судах та у Європейському Суді з прав людини.